Vardagsliv

Tittar och lyssnar på “gammalt”

Ett år äldre

Så var man ett år äldre och Christer och jag tog det bara lugnt i går. Lite bubbel och småplock till middag. Det var ganska skönt.  Och under pauserna hemma både tittar och lyssnar jag på gammalt. Om man nu kan säga gammalt.

Tittar och lyssnar

För många år sen – 2005 bestämt – så började Desperate Houswife på tv. Jag var en utav dom som började titta på den serien. Men sen slutade jag titta Nu har jag börjat om från början och tittar på min platta när jag sätter mig ner.

Dessutom lyssnar jag på någonting som tom min granne Petra har sagt att jag borde lyssna på, men som inte blivit av. Och det är podden som Carolina Gynning och Carina Berg gjort. För igår såg jag att dom släppt sitt 100 avsnitt. Så då satte jag igång Spotify och började från början.

Hortensia

Igår var jag en sväng till Ikea och köpte krokar som man kan hänga på skåpluckorna för att hänga upp handdukar. Och då var jag bara tvungen att köpa en Hortensia som dom hade där.

Jag har två stycken till som jag planterat i trädgården, men dom ska jag flytta på då dom får för lite sol.

I dag

Vad ska ni göra idag då ? Solen lyser och jag sitter redan på altanen med datorn. Jag har vattnat alla krukor som jag planterat i och igår visade jag några utav dom.

Faktiskt har jag inte bestämt än vad jag ska göra idag. Förutom att plantera klart dom blommorna som jag har kvar som jag köpt.

Sen blir det nog en tur till mamma och kolla vad hon behöver hjälp med då hon ska ha sin första fredagslunch i lägenheten med Bengt och Kjell.

Sen ska jag sätta mig framför datorn då jag har lite att göra där.