Mamma, Vardagsliv

Blodad tand

En mycket blandad dag

Onsdag och en dag som innehöll en massa olika saker. Var en riktigt bra dag. Jag fick också ett besök av Michis och vi var en sväng till Barkarby och handlade hyllbärare till mammas hyllor i garderoberna. Och jag passade på att köpa en påse flytspackel då jag länge pratat om att köpa det för att kunna gjuta lite. Men har inte haft den tiden. Men nu så. Och på dan fick jag också lite blodad tand.

Blodad tand

Visst får man blodad tand när man börjar ? Det blir nog fler. Nån som har nått som ni tror passar mig ?

Blodad tand

Mamma fick trall på balkongen

När Christer kommit hem så blev det till att packa in all trall vi köpt till mamma. Vi plockade ut möblerna från balkongen och Christer började lägga medans jag la in hyllor i garderoberna.

Nu är det mesta lagt förutom ut runt kanterna. Dom måste vara fria när dom ska glasa in. Sen kan vi lägga resten / såga till resten som får plats.

Nu kan mamma köra direkt ut med rullatorn då det blev jämnt från dörren och ut. Och dessutom kan hon flytta på stolarna så hon kan sätta sig ner. Och när inglasningen är klar så blir det ännu mysigare där inne / ute.

Christer och jag monterade också ihop dom två stommarna till hennes skåp vi köpt på Ikea. Jag tog bort all förpackning som var runt hyllorna som ska vara inne och dörrarna så vi kunde kasta dom direkt när vi gick. Nu ska vi bara “ankra” fast skåpet i väggen så den inte kan rasa, men det kunde vi inte göra idag då klockan blev lite mycket. Och Christer måste borra i väggen och det är betongväg och kommer låta lite mer. Kanske blir imorgon.