Vardagsliv

I går var en sån dag

Gick igenom alla humör på en dag

I går var en sån dag som jag gick igenom alla humör på en dag. Hur gick det till ? Inte en aning. Är det det här som är att man börjar bli gammal ?! Ha ha !

Att vakna som vanligt och göra sina morgonsysslor och sen känna att man börjar få huvudvärk. Lite frukost och en huvudvärkstablett och så tror man att allt ska bli som vanligt igen.

Men ju mer klockan blev så gick jag mest omkring och visste inte var jag skulle börja. Hade planerat och göra en massa, men visste inte var jag skulle börja.

En sån dag

Planen en tisdag för mig är ju att åka och handla till mamma och mig. Men Christer och jag var ju och handlade i lördags så vi behövde ingenting. Men att handla till mamma skulle jag göra. Skärp till dig Nettan – ta dig i kragen och åk iväg. Och det gjorde jag.

När jag kom hem till mamma märkte hon också av mitt humör, men efter att varit där en stund så blev det bättre.

en sån dag

När jag kom hem satte jag mig ner en stund och tog det lugnt och sen så kändes allt som vanligt igen. Helt sjukt. Förrådet fick sig en rensning i det varma vädret och när Christer kom hem och suttit ett tag åkte vi till Lövsta med lite “skit” som vi samlat på oss i förrådet. Varför spara på allt och låta det ta en massa plats när det inte blivit använt på flera år. Nä, nu åkte det iväg och Christer fixade till lite i förrådet. Nu ska jag fortsätta och städa till lite där inne så det blir lite ordning. Jag har bla mina krukor där inne. Och jag har ju tagit hem en del från mamma när hon flyttade och som hon inte ville ha.

Dagens planer

Snabeldraken ska snart få jobba lite, ett besök till Bauhaus blir det också och när Christer kommer hem så ska vi till mamma och lägga hennes trall på balkongen. Då kan hon flytta stolarna lite lättare och när dom kommer och ska glasa in balkongen tar vi bara bort den yttre raden så att dom kommer åt.