Bak - Kaffebröd, Pyssel - hemma, Vardagsliv

Det blev andra bullar

Jag trodde jag var tillbaka

Ni som känner mig eller följer mig vet att jag haft några månader med att hjälpa min mamma med hennes flytt och hus. När sen allt var klart så kände jag att nu kan jag ta tag i mig själv. Och jag har hela tiden tänkt “nu är jag tillbaka” och det har också känts så. Men så var tydligen inte fallet. Eller så var det så att det kom sakta men säkert. Men så IGÅR så var jag verkligen tillbaka då jag mådde så bra och gjorde så mycket : det blev andra bullar ! Den där Nettan med massa saker på gång och jag fick en massa gjort.

Hylla

Det finns så mycket tips ute på Facebook och instagram och på ett instagram hittade jag en liten hylla som jag vill göra och ha på altanen.

Eftersom jag inte behövde så mycket “trä” för två hyllor så kommer vi aldrig iväg till tex Bauhaus, men då man har en granne som håller på och fixar sitt hus låg det avsågade brädor hos henne. Efter att ha pratat med Petra så blev det två brädor som jag håller på och målar vita. Har varit ute nu på morgonen och målat på ett andra lager.

Resultat kommer sen när jag satt upp den. Och jag vet att det kommer säkert frågor som : varför köper du inte bara en vanlig hylla ? Vad ska det där vara bra för ? Men varför ? Jo, för att jag tycker att det är kul. Ha ha !

Bullar

När det gäller “det blev andra bullar” så blev det faktiskt bullar igår också. Christer har pratat så länge om bullar så jag tog fram smöret tidigt i går och på kvällen blev det några stycken gjorda. Jag vet inte varför jag inte gjorde dubbel sats på en gång så nu har jag tagit fram smöret igen. Ska bara iväg och köpa lite mer mjöl.

bullar

Jag har fastnat för Fredriks Fikas recept på bullar. Jag har provat ett par stycken, men dom här har blivit bra varenda gång, så varför byta recept ?