Vardagsliv

Idag blåste det bra

Det var ett evigt blåsande

I går blåste det av bara den så att tom vissa saker på altanen hade ramlat. När jag hade gjort mig i ordning i morse för att åka och handla tyckte jag inte att det blåste så mycket. Men vi bor i en svacka så vi brukar inte känna av blåsten så mycket. Men där hade jag fel. När jag parkerade på Barkarby så blåste det av bara den.

Efter lite handling åkte jag hem till mamma med det hon ville att jag handlade. Och denna vecka var det inte så mycket då hennes fredagslunch inte blir av.

Jag åkte hem med mina varor som inte heller var så många. Christer och jag ville vänta lite med inköpen tills vi visste ikväll om vi ska åka till Nifsta igen på torsdag. Och det ska vi så nu har jag skrivit upp lite mer som jag ska åka och handla imorgon tidigt. Denna gång ska vi ha med oss lite ätbart och fika på torsdag och Christer barndomsvän i Västerås med sambo kommer också.

Jag handlade rödspättafiléer på Lidl idag till mig och Christer och dom var jättefina. Så jag funderar starkt på att köpa ett paket till och frysa ner.

Middag

Och det fick också bli vår middag ikväll – panerade rödspättafilé med hemgjord remouladsås och kokt potatis.

I morse när jag skrev mitt inlägg skrev jag vad jag hade tänkt att göra. Jag skrev bla att jag tänkte åka till Lövsta, men det blev inte av då jag inte hade lust i blåsten. Sen tänkte jag sätta upp min hylla som jag fixat men det blev inte av det heller. Christer och jag höll på med annat när han kom hem istället.

Jag har  länge planerat att fixa till mitt tvättrum som är ganska litet. Och det blev faktiskt gjort idag. Jag har bla en bänkmangel som jag inte använt på evigheter. Nu fixade jag till på bänken så jag kan använda den igen. Finns det. nått skönare än manglade lakan ?!