Trädgård, Vardagsliv

Nedräkning pågår

Så kom jag till den där månaden

Juni och nu är det inte långt kvar. Min nedräkning pågår nu och om exakt 15 dagar är min anställning på Cloetta slut. Den 1 juli är jag arbetslös ! Självklart sitter jag varje dag och tittar runt överallt på nätet när det gäller jobb. Men även om man bor i Stockholm – som många tror är lättare – så är det faktiskt inte så lätt att hitta jobb just nu.

Jag hade ju när jag jobbade turen att kunna jobba hemifrån då det fungerade hur bra som helst. Telefon och en dator var det jag behövde för att kunna hjälpa både kunder, konsulenter och säljare. Och för er som inte riktigt vet vad jag egentligen gjorde så satt jag på “customer service” och hjälpte till med både order, leveranser och allt som hade med lösviktsgodis och inredning ut till butik.

Nedräkning

När man suttit hemma och jobbat och det fungerat så tittar jag först och främst efter att kunna göra det även nu. Och innan jag satt hemma och jobbade så hade jag hjälp utav vår dotter då hon fortfarande bodde med våra hundar.

Så nu tittar jag med andra ord efter jobb hemifrån eller i närheten av bostaden på olika tider för att dom inte ska behöva vara hemma själv för länge.

Det blir mycket krusbär i år

Tisdag och hårplanering

Klarblå himmel och sol redan tidigt i morse. Jag har gjort mig iordning och dessutom skickat lite bilder till en bloggare som håller på och utbildar sig till frisör. Så nu ska jag vara modell och bli klippt och färgad av Lin den 30 juni. Det ska bli så kul och skönt och göra nått med risbusken som sitter på huvudet. Men jag har ju låtit mitt hår vara nu ett tag efter att ha varit korthårig.

Jag har fått en liten inköpslista av mamma på telefonen. Och snart är det iväg och handla lite som är den vanliga planeringen på tisdagar.

Sen ska jag hem och försöka njuta lite av solen.

Det kanske blir en tur till Lövsta och sen ska jag se till att få upp hyllan som jag målade och visade igår.