Vardagsliv

Vår torsdagstripp

Fint väder och bilträff

Igår torsdag och jag åkte iväg till affären för att köpa nybakad baguette. Mamma fick ett snabb-besök också då jag köpt Voltaren salva till henne. Hon har överansträngt sin ena fot och sköterskan som var där på morgonen gav henne rådet om salvan. När jag kom hem började jag förbereda inför vår torsdagstripp senare på kvällen.

torsdagstripp

Rulltårta var det evigheter som jag bakade, men idag blev det till att göra en för att ta med. Och det blev en med äppelmos då jag hade det i frysen. Den blev så mjuk och bra att jag ställde in den i kylen för att den skulle hinna sätta sig och så att det skulle kunna gå att skära den.

Bunkar med kycklingröra, grönsaker, mjölk till kaffet…… ja, ni som känner mig vet att jag tycker det är kul att fixa fikakorgar och det åker ner både det ena och andra. Hellre för mycket än att man saknar något.

Torsdagstripp

Christers barndomsvän Kennet som bor i Västerås med sambo Carina var sugna på att följa med även om dom fick dubbelt så lång resväg mot oss. Så vi hade kontakt hela vägen för att se hur långt dom kommit och när vi skulle åka.

Vi kom till Nifsta / Rimbo lite senare än vad vi gjorde förra veckan så det var fler bilar på plats. Sen åkte vi hem tidigare förra veckan då vi inte hade med oss något då. Men nu åkte bord, stolar och fikakorgar fram när vi var på plats.

Fredag

Vaknade före halv sex imorse av att Under helt plötsligt stod vid min säng. Jag hade tydligen glömt att stänga grinden ordentligt till killarna i går kväll. Tur att det inte var mitt i natten.

20 grader varmt redan på morgonen och enligt vädret ska vi få en varm dag och en underbar helg. Då blir det avkoppling och lite bad – hade jag tänkt.

I dag har jag faktiskt inte planerat någonting och jag håller tummarna att jag slipper åka iväg. En dag i trädgården i solen så snart ska jag gå ut och sätta igång pumpen på poolen.

Hoppas ni får en underbar dag !