Vardagsliv

Min bubbla

Har ni varit i er egna bubbla nån gång ?

Det var många många år sedan jag var i min bubbla någongång. Men dom senaste dagarna har jag varit i den. Och det är fruktansvärt tråkigt.

Sanningen kommer ikapp en och då blir allt bara tråkigt och negativt. Och då menar jag allt ! Sånna saker som är så små i vanliga fall blir supernegativa och jag vet att jag kommer tycka att det är larvigt efteråt.

Jag vet inte om min gamla skada har börjat kännas av igen. Men nacken är öm och snabba rörelser hugger i nacken. Och jag vet inte om det är nacken som gör att jag varit yr i några dagar.

Om en vecka är jag arbetslös och jag kollar på jobb hela tiden.

Usch, det här inlägget blir bara tråkigare och tråkigare så det är ingen ide att fortsätta skriva. Ibland är det bara så.

Jag vill avsluta att skriva en positiv sak i alla fall och det är att om en vecka ska jag vara hårmodell åt en bloggare som håller på och utbildar sig till frisör. Det ska bli så skönt för just nu ser mitt hår så tråkigt ut – jag kan inte göra något med det och färgen håller på att gå ur. Jag får försöka hitta på nått kul att göra med busken på fredag så man ser någorlunda ut i alla fall.

Klockan är halv två och jag ska om en timme åka iväg och hämta Lillan och Robbi som är och fixar sina tänder. Robbi har redan varit där en sväng, men han hade några tänder som måste ut då dom satt lite konstigt. Och då passade jag på att boka tid till Lillan på en gång.

2:a dosen av covid sprutan är också tagen så ikväll kommer man väl ha ont i armen som vanligt. Ha ha !

Nä, nu slutar jag detta inlägg och hoppas att min positiva sida kommer tillbaka.