Vardagsliv

Bakslag och ny färg

Idag var det en superdag

Ibland kan man få bakslag och det fick jag i går kväll en sväng. Men det är så det är och det är bara att ta nya tag. Att gnälla och lägga sig ner platt fall är inte jag. Och idag fick jag en superdag med ny färg i håret. Och inte bara ny färg utan ett helt nytt hår.

ny färg

Ny färg

Efter att ha varit i kontakt med en bloggare jag träffat så var jag idag hårmodell åt Lin. Hon håller på och utbildar sig till frisör och idag behövde hon ha en modell som ville klippa och färga håret.

Så sagt och gjort åkte jag i morse till Upplands Väsby och till hennes skola och satte mig i stolen. Det var fullt ös i “salongen” där dom får träna med andra som håller på och utbildar sig. Lärare gick mellan alla elever och hjälpte till med färgval och klippförslag.

Då både jag och Lin tycker om lila så fick jag en mörk violett / brun färg i botten och en violett / mahogny på längderna.

Om man jämför bilderna ovan på före och efter så kan jag bara säga : herregud. Men jag visste ju att jag skulle fixa håret i dag så har ju inte gjort någonting.

Och visst är det skillnad ?! Dom första reaktionerna jag fick på en gång var : hur fick du längre hår ? Ha ha ! Ja, slitet hår som blir ompysslat och fixat och så blir det så fräscht !

Supertack Lin

Jag hoppas att ni förstår att jag mår superduper just nu och bara vill ut och visa upp min skalle. Ha ha ! Och när solen lyser på detta så ser man verkligen den violetta färgen i håret som är på längderna.

Jag har också fått förslag på vad och hur jag ska göra när färgen börjar tvättas ur och bli ljusare. Det är guld värt.