Vardagsliv

Arbetslös

Så kom då den där dagen

! juli idag och första dagen som jag är arbetslös. Och det första jag gjorde efter att ha tagit mitt morgonkaffe var att gå in på alla ställen som man måste göra för att anmäla arbetslösheten. Herregud vad det är mycket man måste fylla i här och där.

Facket, a-kassan, arbetsförmedlingen och ett mail till Cloettas personalavdelning för att få arbetsgivarintyg. För det hade jag glömt att man måste ha för att kunna få a-kassa. Men nu är allt förberett och jag har tagit en paus från alla dessa sidor.

Men det är en del kvar som ska göras och det får jag ta under dagen.

arbetslös

Arbetslös

Här satt jag i går kväll och in på natten och filosoferade lite. Lamporna på altanen lyser upp så mysigt och jag kan sitta där länge och bara va. Och det gjorde jag i natt.

Efter att ha haft en både rolig och superbra dag i går då jag fick mitt hår både klippt och färgat satt jag bara här och tänkte i min ensamhet. Christer och hundar hade gått och lagt sig.

Och även om jag gick och la mig sent så vaknade jag tidigt. Men jag behöver inte s mycket sömn. Och i natt blev det 5 timmar som är ganska normalt för mig.

Min Fitbit klocka jag har haft ett tag nu gick sönder i början av veckan och när man vant sig vid att hålla koll på steg, sömn och annat så blir man lite naken. Så jag beställde en helt annan klocka på nätet som jag hämtade igår.

Jag behöver ingen apple-klocka även om jag har en apple telefon. Dessutom är dom svindyra. Jag vill ha en klocka som håller koll på det jag behöver och att det både var gps och några andra funktioner gör det bara roligare.