Mamma, Vardagsliv

Fuktigt

I natt kom det

Det var ett tag sedan som det regnade och att det regnar på natten gör ingenting. Men så fuktigt det är just nu. Och står man i solen som kämpar sig fram så är det mycket varmare än vad jag trodde.

Fuktigt

Vi har ju haft det ganska varmt många dagar nu och jag har haft 4 stycken mindre amplar uppsatta på vårt staket. Men vi har nu konstaterat att dom kan inte sitta där. Det blir för varmt och amplarna är ganska små så jag har plockat ner dom.

Dom fick istället en ny plats – på stolparna på altanen.

fuktigt

Måndag

I går måndag åkte jag till mamma ganska tidigt på morgonen. Resterande kartonger är nu upp-plockade och nu blev hennes hall jättebred. Ha ha !

Saker blev undanplockade och jag fick ihop en hög som både skulle kastas och saker som skulle ner i förrådet. Men det fick vi ta senare på kvällen så Christer och jag åkte till mamma igen. Christer borrade upp lampor i matrum och sovrum och vi lagade mammas duschvägg som var lös.

Tisdag

Jag ska ta något att äta och sen ska jag tillbaka till mamma och göra det sista. Nu blir det mer planering av lull-lull tom tex krukor och annat. Just nu står det saker framme lite huller om buller och det som står framme just nu och som inte ska stå framme ska stoppas in i skåp. Nä, nu ska det bli klart !

När jag sätter fart med att fixa och får in farten – ja, då går det undan. Ni kallar mig ju duracellkanin så jag måste väl leva upp till mitt rykte.  Mamma blev tom trött på mig igår och gick och vilade i soffan under tiden jag packade upp tre kartonger med kläder.

Dator

När jag kommer hem från mamma kommer jag sätta mig framför datorn. Jag hade ju min första arbetslösa dag i torsdags och jag berättade att det är en hel del man måste fixa med. Det förstår väl jag också att man måste göra. Man ska ju inte lata sig när man blir arbetslös utan söka också. Men jag ska gå igenom alla checklistor som finns på sidorna och se till att jag inte glömt något.