Inlägg

Poolhäng

Sponsrat inlägg i samarbete med Poolgiganten

Hemma på semestern ?

Ska du också vara hemma i sommar på din semester ? Gå runt i trädgården och ta hand om blommor och rabatter, sitta ute länge på kvällarna och bara njuta. Solen värmer och du vill hoppa i och bada. Men du saknar den där poolen och kan ha ditt önskade poolhäng.

Du kan faktiskt bygga en pool nu och hinna bada i sommar. Du kan bygga en pool i din trädgård även om den lutar eller du har berg på tomten. För Poolgiganten har allt hemma på lager och kan leverera omgående när du bestämt dig hur din pool ska se ut. Ditt överdrag kan du däremot inte få på en gång då det tillverkas speciellt för din pool och skickas när det är klart.

Poolhäng

En pool är ju inte bara en pool med vatten som du badar i. Du kan bestämma hur stor pool du vill ha, hur djup den ska va och sen finns det en hel del härliga tillbehör.

poolhäng

Tänk att ha en trappa ner i poolen istället för en stege. Då kan man ju också sitta där i solen och njuta. Eller några lampor i poolen så det lyser sena sommarkvällar när du tar ditt kvällsdopp.

Vill du riktigt göra din pool speciell kan du ha ett vattenfall och sitta och höra vattnet som porlar eller så är det extra kul för dina barn eller barnbarn att leka i,

På sommaren kanske man inte är ute och springer så mycket om det är varmt, men du kan sätta in en jet-stream i din pool. Då kan du simma i motstånd med hjälp av en jetstråle och ingen kan säga att du inte motionerar.

Poolgiganten

Det vara svårt att veta vad som är bäst just för din trädgård och vad du behöver. Poolgiganten kan hjälpa dig med råd vid ett hembesök eller via telefonen så att du får det bästa tänkbara för många somrar framåt i poolen.