Arbetslös, Pyssel - hemma, Vardagsliv

Projekt

Jag måste göra det jag vill

Det är så många känslor som finns i kroppen just nu, så många projekt som jag vill ta hand om, men jag kommer ingenstans. Varför ? Ja, det är så mycket som händer som man inte vet hur man ska tackla, hur man ska ta hand om och var man ska börja. Men det är lika bra att sätta fart och se hur allt löser sig.

För det finns så mycket som jag vill göra, saker som jag vill sätta igång med, planera vad jag ska göra och vill göra och gud vet allt. Men var börjar man ? Jag har idag börjat lite smått och det känns jättebra.

projekt

Nu har jag börjat förbereda det som jag ska måla och jag har börjat med detta lilla bord. Det är det minsta bordet av tre som man kan skjuta ihop under varann som har varit min mormor och morfars. Och jag kunde inte bara kasta dom när mamma flyttade från huset. Vissa saker har ett härligt minne och det hade dom här borden för mig.

Nu är dom avtorkade och förberedda med Fusion som är ett “fästmedel” som jag köpt. Sen är det bara att måla vilken färg man vill på möbeln. Och dessa bord ska bli vita. Och nya tassar under. Sen har jag ett hörnskåp som jag ska göra likadant med som ska stå i matrummet.

Självklart kommer jag visa hur det blev. Men jag kan säga att det funkar super då jag målat om en hel bokhylla med detta i vitt och grått och det har blivit så bra.

Projekt

Jag har en del andra projekt som jag tänkt ta tag i. Men jag tar en sak i taget då känslorna är lite uppåt just nu. Jag tror att det beror på att jag är arbetslös, man är lite kräsen i min ålder när man ska söka jobb och man vet inte vad som ska hända. Men jag tar en dag i sänder.