Pyssel - hemma, Vardagsliv

Nytt projekt

Uppe tidigt och förberedde lite

I dag var det Christers första semesterdag och vi fick ingen sovmorgon. Christer skulle åka till Akalla och fixa Mustangens airbag som fått en återkallelse. Och jag hade lite planer med mitt projekt.

Efter att Christer åkt vid halv sju duschade jag och gjorde mig iordning. När han kom hem hade vi bestämt att åka och panta våra flaskor och handla lite. Jag tog hand om hemmet lite med diskmaskin och blommor och vid drygt nio åkte vi iväg till Barkaby och handlade lite basvaror så vi har hemma nu när Christer har semester.

Nytt för oss

Det är absolut inte så att jag vill göra reklam för systembolagets ena Sangria som finns att köpa, men Christer och jag har smakat på en utav dom alldeles nyss ute på altan. Och den var riktigt god och kan rekommenderas om man inte vill göra en egen.

Projekt

Idag har jag målat mitt tredje bord klart och börjat på ett nytt projekt. Nu är den förberedd med nedan “f’ästmedel” så att jag kan börja måla imorgon förmiddag. Det är ett hörnskåp från mamma som också ska bli vitt och det kommer att ta lite längre tid då det är lite mer komplicerat att få det snyggt med hyllor, dörrar och annat.

nytt projekt

Christer har fått spackla ett ställe på underdelen som står och väntar på slipning just nu, så jag börjar med överdelen så länge.

Veckan som kommer

Eftersom Christer har semester och vi inte är några sånna där personer som bara måste åka iväg någonstans har vi inte något speciellt inplanerat. Jag ska väl åka och handla åt mamma i morgon. Och på onsdag ska Christer passa på att åka till Västerås och hälsa på sina föräldrar då det ska bli lite sämre väder då. Sen tar vi dagarna som det kommer.