Pyssel - hemma, Vardagsliv

Fartrand

Onsdag och jag har varit inne

I natt vaknade jag av regnet som kom till oss. Sen var det svårt att somna om så jag gick upp och satte mig framför tv’n tills Christer vaknade. Under fick en fartrand, men mer om det lite längre ner.

Christer åkte iväg till Västerås och hälsade på sina föräldrar idag. Det skulle ju inte vara så bra väder så då var det lika bra att passa på. Eftersom jag sovit dåligt la jag mig i soffan och kopplade av ett tag. Och då började gymnastiken på tv så där fastnade jag hela dan då det blev riktigt spännande.

Fartrand

Det blev inte så mycket gjort idag pga gymnastiken på tv men när det var slut satte jag lite fart och jag började med att fortsätta måla. Och Under som alltid ska vara när gick för nära ett utav skåpen och fick sig en fartrand på ryggen.

fartrand

Bara låta det torka och klippa bort sen.

Hörnskåpet ska målas en gång till. Och sen ska dörrarna målas också. Det har unte varit nån belysning i det här skåpet men det ska vi fixa och därför ska Christer fixa en ny hylla i den övre delen så det lyser i hela skåpet. Det blir nog bra. när det är klart.

Lite förberedelse

I morgon ska jag åka till mamma en sväng och hjälpa henne med lite förberedelser inför fredagslunchen. Sen får vi se vad dagen erbjuder.

Resten av veckan har vi lite planerat, men det tar jag sen. Man vet ju inte om det blir några ändringar.