Vardagsliv

Höststädning

I min lilla bubbla

I natt var den första natten på över en vecka som jag sov ordentligt Den första natten utan att hålla mobilen nära om sjukhuset ringde. Jag somnade tom framför tv’n tidigt igår kväll och det gjorde också att jag vaknade väldigt tidigt imorse. Så klockan halv sju i morse när jag satt med min kaffekopp på altanen bestämde jag mig för att ha höststädning i trädgården.

Men temperaturen hade inte gått upp så mycket så jag åkte först till mammas lägenhet och letade reda på alla papper hon hade.

Höststädning

När jag kom hem igen blev det en kopp kaffe och bulle i solen och koppla av lite. Papper och pärmar kan jag ta sen när jag går in. Sen var det bara att sätta fart.

Jag klippte ner dom två rosenbuskarna vi hade haft i flera år framför altanen, men som har tagit över. Sen var det bara att ta fram spaden och kämpa lite innan jag fick upp allt.

höststädning

Nu är dom uppgrävda och forsytian ska grävas upp. Den ska flyttas så den kan växa fritt då den blir stor. Och passar inte på det ställen där den står just nu.

Och jag vet att muren runt omkring lutar och ser förjä….. ut, men den ska fixas till våren !

Njutit

Jag har njutit lite i solen också och det gäller att passa på när det ska vara fint väder i helgen. I morgon ska jag ta tag i rabatten mot grannen och så är baksidan höststädad och klar. Stå skönt !

När man har att göra så känns det så mycket bättre.  Med lite ljudbok när jag städade gjorde susen och sen blev det musik i högtalarna. Vi köpte tidigare högtalare till kök och vardagsrum så har man öppen dörr till altanen så hörs det riktigt bra ut i trädgården. På sommaren har jag ju högtalare ute på altanen, men den är intagen nu för hösten så den inte blir förstörd.

Här blir kvällen lugn med god mat – oxfilé med kantareller och jag tror det blir pommes till. Sen blir det väl att titta på nån film eller serie.

Vila på en hängmatta

Efter att ha städat så mycket så behövde jag även vila i en hängmatta online. För har man städat färdigt är man riktigt utmattad och trött. Då gäller det bara att gå ut i trädgården och sova ut på hängmattan.

Tack

Jag vill tacka alla för underbara meddelanden på Facebook, instagram och samtal under dagen ! Det är underbart att få prata av sig och dela erfarenheter och stötta varann. Det är guld värt !

Här ser ni olika hängmattor ni kan vila på efter att ha städat

Ha en underbar helg och ta vara på det fina vädret !