Barnbarn, Mamma, Vardagsliv

Planerat veckan

Ny vecka och vecka nummer 2 för Christer

Redan tisdag och vi har försökt planerat veckan och vad som ska göras och inte.Christer är inne på sin andra vecka semester och det verkar som om det inte blir något mer bada i poolen mer. Men bara det är fint väder så är vi nöjda.

Helgen

Christer och jag har haft lite sällskap några dagar av Leon. Han hade inget speciellt att göra och Michis skulle jobba så varför inte komma hit några dagar.

Han fick koppla av några dagar innan han blev hämtad i söndags av sin pappas fru. Det här vanliga idag när man har föräldrar på olika bostäder med nya familjer. Men bara det funkar och det gör det.

Veckan

I går måndag åkte Christer och jag hem till mamma och kollade på hennes diskmaskin som hon inte fick igång. Vi hittade felet och allt är frid och fröjd. Mamma var sugen på en pizza så jag gick ner till pizzerian som ligger tvärs över gatan och köpte en barnpizza åt henne som hon kunde mumsa på.

Christer och jag åkte hem och fyllde en vagn med skräp och åkte till Lövsta och precis när vi kom hem så började det regna. Tur att vi gjorde det tidigt och slapp stå i regnet. Och vi var inte ensamma om att rensa hemma då det faktiskt var en hel del bilar på plats.

Vi satte oss ner och planerade lite mat i veckan och vad som vi ska göra denna vecka. Det är lite småsaker som vi ska passa på att göra medans Christer har semester. Men vi ska också passa på att göra lite roliga saker också. Och på fredag ska vi träffa några bekanta och äta lite gott ute. Sen får Christer roa sig lite själv i helgen då jag ska följa med min uppfödare till Åbo på hundutställning.