Vardagsliv

Vardagen

Så blev det den där vanliga vardagen igen !

Christer semester är slut och nu är vi tillbaka till den vanliga vardagen igen. Så upp tidigt och sätta fart. Och idag är det en hel del som ska göras så det är bara att sätta fart.

Vi hade tänkt att göra en hel del i går, men vi tog istället en lugn dag och bara slappade.

Vardagen

Jag har en del att kontakta idag och en hel del att göra på datorn så det får min morgon börja med.

Sen blir det en tur till Vällingby för att fixa mina naglar.

vardagen

I lördags var jag ute en sväng och handlade en kartong med ca 2 kg fikon till mamma och mig. Så mamma ska få sin kartong idag. Mina fikon ska jag ta hand om ikväll och det kommer att bli fikonmarmelad som vi kan ha till ost.

Jag måste också ta hand om min persilja och basilika som jag har i en stor kruka på altanen. Det kommer att frysas in så att jag bara kan ta fram sen.

Det finns en hel del som jag bara kan stolpa upp här som jag vill ta tag i, men hur kul är det att läsa. Det är bättre att ta en sak i taget och få så mycket som möjligt gjort istället.

Inlägg

Lite recept kommer in också på både den norrländska västerbottenpajen jag gjorde när Christer och jag var med på mammas fredagslunch. Då åt vi också en efterrätt som jag inte satte in bild på och den ska också in här.

Lördagen tillbringade vi tillsammans med vänner med en eftermiddagsgrillning. Jag ska kolla igenom korten som jag tog då och sätta in. En trevlig kväll och vi är glada att vi har tak på altan då vi fick en ordentlig regnskur.