Arbetslös, Handling, Mamma, Naglar, Vardagsliv

Blått

Ny färg

I går skrev jag att vardagen nu har kommit. Christer har börjat jobba och jag ska sätta igång och söka jobb som bara den. Jag satt vid datorn på morgonen och gjorde lite annat först innan jag åkte iväg till Vällingby,

Blått

I Vällingby var jag och fixade till mina naglar och denna gång så blev det blått. En blå grundfärg i botten och sen lite andra överlack med glitter. Så det blev 4 olika naglar på var hand. Tummen har grundfärgen precis som långfingret.

blått

Jag åkte till mamma och hjälpte henne lite med olika saker och hon fick också sina fikon jag köpt.

Jobb

När jag gick ut från mamma tänkte jag gå in på Hemköp som ligger i mammas hus för att se om jag kom på något att äta på kvällen med Christer. Då plingade det till i telefonen och jag hade fått ett mail från ett utav jobben jag sökt. Det är inte många företag som återkopplar, men nu hade jag fått ett mail om att jag gått vidare bland ansökningarna.

Man ska inte hoppas för för mycket, men nu kanske jag i alla fall kan få komma på intervju och “visa upp” mig. Att skriva ett personligt brev och skicka iväg får ju inte vara för långt men du ska försöka få in så mycket positiva saker om dig själv. Hur enkelt är det ?! Jag vill hellre kunna komma och berätta om mig själv och tala om hur jag är.

Så nu får vi se vad som händer. Även om jag inte får jobbet så blev jag lite peppad.

Bad morning

I natt har jag vaknat om och om igen, så när Christer och jag gick upp vid halv sex var jag helt förstörd och så trött. Dessutom hade jag stickningar på höger sida av ansiktet och ont i örat med jämna mellanrum. Jag får det ibland när jag får munsår så jag tog en värktablett och la mig i soffan med hundarna framför tv’n.

Halva dagen har nästan gått nu så jag gick upp och tog på mig. Jag ska sätta på mig ett ansikte också så jag inte skrämmer folk när jag går ut. Ha ha ! Det är ju tisdag så jag har fått mammas inköpslista och ska åka och handla. Men idag får det bli mitt på dan.