Vardagsliv

Vad vore jag utan mina bullar?

 

Jag är känd för att jag alltid bakar något gott varje vecka

Vad hade jag gjort om jag inte kunde baka eller hade en fungerande ugn? Varken jag eller mina hundar hade mått bra av det. Mina hundar älskar när jag bakar för då luktar det så gott i hela köket. För att baka så ofta som jag gör så går det åt en hel del energi.

bakar bullar
Här ser ni goda bullar

Jag brukar dessutom aldrig stänga av ugnen där emellan och då går det åt ännu mer energi. Detta med att det går åt energi och kostar då en slant har jag lyckats lösa på mitt eget sätt. Nu tror du säkert att jag lånar grannens ugn för att komma undan billigare. Nej det gör jag inte skulle aldrig vilja leva på andra eller vara i närheten av att vara beroende av andra.

Jag har alltid varit självständig på alla sätt i mitt liv. Är den som hellre hjälper andra än att jag söker hjälp. Jag vet hur man klara sig själv i alla lägen. Detta är också något jag har varit noga med att tala om för mina barn att det är viktigt att klara sig på egen hand. Jag är en bra mamma och ställer alltid upp för mina barn men jag anser också att det är viktigt att de får lära sig att stå på egna ben. Hur hade det sett ut om inget djur orkade gå och elefanten fick bära alla till varsin destination. Elefanten må vara stor och stark men till slut skull elefanten inte heller orka. Samt så skulle alla andra djur bli lata och feta med tiden.

Har jag bloggbesökare som också bakar bullar?

Ni får jättegärna kommentera och berätta om ni också bakar bullar så kanske vi kan byta erfarenheter. Jag brukar lägga ut bilder på mina bakverk och önskar att andra också kunde dela med sig av sina bakverk. Jag lagar också mycket mat hemma och är en duktig kock.

När julen närmar sig och det bli mörkare så kommer jag baka saffransbullar och pepparkakor så håll utkik i min blogg så att ni inte missar något av mina recept eller bilder.