Arbetslös, Mamma, Vardagsliv

Sociala medier

Det finns en hel del av dom

Det kommer mer och mer sociala medier och även om man är “i min ålder” så försöker man hänga med. Det tycker jag bara är kul. Men hur många sociala medier finns det egentligen ?!

Sociala medier

Facebook är det många som finns på nu och även jag sen många år tillbaka. Och är ni inte vän med mig och vill bli det så finns jag här ! Även Instagram är populärt och där finns jag också ( här ).

Och på sista tiden börjar det bli väldigt populärt med att lägga upp en massa händelsen på både Facebook och Instagram. Och jag försöker hänga med så gott jag kan och hitta nya idéer och annat för att locka personer och lära mig mer.

sociala medier

I dag la jag tex upp flera händelser på Facebook där jag visade min dag och vart jag varit. Och tex var jag på Ikea där jag köpte mitt “laptop-stöd” som jag kan ha i knät för att kunna sitta skönt i soffan eller sängen med datorn. Den var super !

Mer sociala medier

På sista tiden så har många “kändisar” börjat med tik-tok.  Jag har laddat ner tik-tok och tittat runt lite.

Men är det nån som kan förklara för mig vad skillnaden är med tik-tok och händelser på tex facebok och Instagram ????

Fredag om 30 minuter

Snart är det fredag och då även snart helg. Har ni något kul som ni ska göra ?

Själv åker jag hem till mamma i morgon bitti och hjälper henne med hennes fredagslunch som vanligt ( hur ska jag kunna börja jobba haha – skämt ).

Sen ska jag hem och baka ananaspaj, börja städa lite bland blommorna på altanen och lite annat. Och på lördag ska jag och Christer åka och fira Collin som har fyllt 7 år hemma hos Michis kompis Mia. Mia har en dotter som också fyllt år så dom ska göra ett litet gemensamt kalas. Det blir ju lätt så när man har barn som har föräldrar som flyttat isär och man får planera lite annorlunda.