Handling, Vardagsliv

Egendag

Tog en förmiddag i några affärer

Efter att ha suttit framför datorn ett tag åkte jag idag iväg till Barkarby och handlande lite smått och gott i några butiker. Jag tog mig en liten egendag utan några måsten eller tider att passa och det vsr ganska skönt.

För att jag inte skulle glömma något så hade jag skrivit en liten lista på vad jag ville titta på. Det var ju inte säkert att jag kom hem med allt. Men jag ville titta först och sen handla det jag ville.

Egendag

Första butik blev Lidl och när jag ändå var där så handlade jag det jag behövde till middagen. Och jag hittade allt jag behövde också så då slapp jag gå in på Ica också. Lidl hade några förvaringslådor man kan ha i kylen som jag ville titta på. Och jag köpte faktiskt några i två olika storlekar. Dom får jag testa imorgon tänkte jag. Jag har faktiskt redan två stycken i kylskåpet för våra pålägg och det är superskönt att ha en låda för ostpålägg och en för skinka, leverpastej, korv tex.

Sen blev det ett besök till Kjell & Co. Jag och Christer hade hittat en bra powerbank till ett bra pris som jag ville ha. Jag köpte en för ett tag sedan som funkade super, men helt plötsligt ville den inte ladda längre även om vi provade flera olika sladdar. Ibland ska man inte köpa saker som är billiga eller är på rea.

Sista butiken blev Dollarstore där jag tittade på några saker som fanns i det nya annonsbladet. Några av sakerna struntade jag i, men kom hem med en hel påse ändå.

egendag

Den här klockan tyckte jag var lite kul och som jag ställt ute på altanen framför plexiglaset så den inte får regn eller vind på sig. Den kostade 80 kronor och det tyckte jag den var värd. Jag köpte också 3 stycken blockljus med led som finns på sidan 5 i deras blad. Det finns timer på dom så jag ska sätta på dom ikväll då jag ställt dom i lyktor på altanen.