Frön och sådd, Mamma, Vardagsliv

Ny vecka

Vi har haft en underbar söndag

Igår var det underbart väder och vi fick en hel del gjort. Men nu är det en ny vecka med nya utmaningar och planeringar.

Mamma ska få sin balkong inglasad äntligen så Christer och jag åkte iväg igår och tömde den så den är tom. Matta rullades undan så dom får fritt fram på onsdag då dom sätter fart. Och då kommer jag att vara på plats om inte mamma har kommit hem från sjukhuset.

Poolen blev städad och nerplockad och jag hittade två stycken squash som var klara som jag tog hand om.

ny vecka

Ny vecka

Måndag idag alltså och Christer har åkt iväg till jobbet. Det är klarblå himmel ute och solen skiner, men det är inte den där värmen längre som man vill ha. Vi vaknade till +10 grader så det fick bli en kofta när jag släppte ut hundarna i trädgården.

Vad veckan kommer att innebära beror lite på hur det går med mamma. Hon kommer att få träffa läkaren idag och får då höra lite mer. Men hon kommer troligen att få vara kvar nån dag eller två då hennes prover inte såg så bra ut. Jag tror att det beror på att hon förlorade en del blod i fredags när hon gjorde sig illa. Men jag får höra mer sen när hon hör av sig.

Rangpur Gin

Jag ska inte göra reklam för alkohol på nätet, men vill bara visa en gin som Christer och jag provade i helgen. När jag var iväg till Finland med Maria så köpte jag en gin på båten hem.

ny vecka

Den finns inte på systembolaget tyvärr, men finns att beställa på olika sidor. Den var riktigt god då den både luktar och smakar citron och lime. Sen är det ingefära i den också.

Christer googlade lite om den och bästa sättet att avnjuta den är med Ginger ale eller tranbärsjuice. Och vi har provat med Ginger ale som var jättegott. Vi skulle haft en limeskiva i också, men det hade jag glömt köpa.