Mamma, Vardagsliv

Mamma hemma

Nu är hon hemma

Obekväm säng och vill hem ! Är det nån som känner igen det ?! Nu är mamma hemma i alla fall och hon kom hem igår eftermiddag. Jag mötte upp henne och sjuktransporten och hade också stekt några pannkakor åt henne som hon kunde äta i går kväll.

mamma hemma

Mamma är gipsad så att såret som är sytt inte går upp. Det blev ju 25 stygn så det ska bli intressant och se hur det ser ut när gipset blir avtaget. Jag hade ju turen att inte se såret när hon gjorde illa sig för ambulanssköterskorna hade virat in armen. För såret var öppet ända ner till hennes ben / skelett

I morgon torsdag ska hon på återbesök till ortopeden för att se hur det är läkt. Och då kanske hon blir av med gipset. Och då blir det lite enklare för henne att gå med rullatorn i lägenheten.

mamma hemma

Lite blommor för att pigga upp mamma !

Mamma

Just nu sitter jag hemma hos mamma då hon ska få sin balkong inglasad och få persienner. Dom skulle komma klockan 8 så jag gjorde iordning en väska med lite saker och åkte iväg vid 7.15. Men redan 7.20 smsade mamma när jag satt i bilen att killarna som skulle fixa balkongen redan hade kommit. Dom väckte  tom mamma då hemtjänsten inte hade varit hos henne ännu.

Men nu är det full rulle och dom har fått dra upp saker från marken 5 trappor upp utifrån.

Jag kokade ägg i morse innan jag åkte hemifrån och det har vi nu smaskat på mamma och jag. Jag var inne på Hemköp också och köpte några nybakade croissanter.

I eftermiddag ska jag och Christer åka iväg och köpa en micro åt mamma. Då kan hon värma mat som jag tex kommer med så det blir lättare för henne. Och så vet jag att hon äter också. Ha ha !