Mamma, Vardagsliv

Fredag

En lugn fredag

Fredag idag och idag är det den första dagen som har varit lugn den här veckan. Det har varit en hel del. Men ni får inte tro att det är negativt när jag skriver det, utan det har bara varit mycket. Besök, planeringar och annat. Men det vet ni som har varit inne här och läst.

Mamma

I går var mamma på återbesök på S:t Görans sjukhus. Såret var inte helt ok än så hon fick ett mindre gips och slapp bandage runt handen. Och så får hon åka tillbaka igen om en vecka.

Fredag

Idag hade varken mamma eller jag planerat någonting egentligen. Mamma brukar ju ha Kjell och Bengt hemma på fredagar och bjuda på lunch, men efter omständigheterna så tänkte mamma hoppa över denna fredag. Det tyckte Kjell och Bengt var tråkigt så igår kväll när mamma pratade med Kjell så sa han att dom kommer i alla fall. Och dom tänkte köpa med sig pizza och mamma skulle inte göra någonting. Dom e roliga dom. Dom var nog nyfikna på hur balkongen såg ut också.

Jag tog det lugnt i morse efter att Christer åkt till jobbet. Jag satt framför datorn och fixade lite och sen åkte jag till Åkermyntan och gick in på Lidl.

fredag

Lidl har en hel del blommor som både är billiga och håller länge. Och när jag såg att dom hade liljor för 29,90 så köpte jag en bukett som bestod av två kvistar med en hel del knoppar. Vad det är för färg har jag inte en aning om. Men det återstår och se.

Mamma behövde en ny ostbit så den åkte ner i korgen med lite annat också. Och sen åkte jag till mamma. Hon skulle få en rullstol levererad innan klockan halv tolv så jag ville vara där och möta upp så jag fick se den och hur jag trycker ihop den, Nu kan jag ta ner mamma ut på torget, gå in i affären med henne och gå över till frisören så hon kan få klippa sig.

Ikväll ska mamma “skälla” på hemtjänsten när dom kommer också för det kom ingen i morse och satte på henne stödstrumporna. Sen kom inte sköterskan igår som hon sa då hon skulle titta på mammas fötter.