Handling, Mamma, Vardagsliv

Lite städning

Måndag och jag har städat altanen bla

Jag vet inte varför men jag vaknade i morse och var supertrött. Jag måste ha sovit dåligt. Så när Christer åkt iväg till jobbet så la jag mig i soffan under täcket med hundarna och halvslumrade lite. Städning kunde det bli senare.

Städning

Molnen försvann mer och mer och solen blev varmare och varmare. Så jag gick ut och började städa undan lite på altanen. Jag har tagit in lite tomatskott och lite andra blommor redan igår, men nu har jag börjat höststäda lite med krukor och annat som är tomma.

städning

Efter att Nathis varit förbi en sväng och hämtat en sjal åkte jag till Åkermyntan och gick in på Lidl och Ica.  Lidl hade ett fyr-pack med Cyklamen som jag köpte och satte i en korg. Dom hade också Gladiolus som jag inte kunde låta bli att köpa.

 

städning

Och liljorna som är på bilden ovan är också från Lidl. Jag tittar alltid på Lidl’s blommor och brukar köpa en hel del för dom håller riktigt bra. Så det ska bli kul när alla dessa slår ut. Gladiolus’arna ser röda ut, men jag vet inte vad det är för färg på liljorna än.

Fortsatt städning

Jag har fortsatt städa på altanen och ute i trädgården lite. Resterande blommor som är kvar får stå ett tag till innan vissa åker in i huset och vissa kommer att kastas.

Handlings-tisdag

I morgonen det tisdag och det innebär handling som vanligt. Men denna gång behöver jag inte handla så mycket för mamma har tex sin mat klar till hennes fredagslunch. Det blev ju ingen förra fredagen då det var då hon ramlade och vi fick ställa in lunchen.

Veckan

På onsdag ska jag åka till Upplands Väsby igen och vara hårmodell igen. Det behövs verkligen ny färg i håret och jag hade tänkt fixa det. Men nu får jag hjälp med det och samtidigt få en klippning.

Och på torsdag ska jag åka till mamma och hjälpa henne ner i hennes egna rullstol till taxin då hon ska på ett andra återbesök av sin arm.

Fredag är det fredagslunch och jag hjälper mamma med förberedelserna innan Kjell och Bengt kommer. Och då blir det första gången dom sitter ute på den klara balkongen.

Så veckan är nu klar och planerad !