Mamma, Vardagsliv

Ups and downs

Det är nått som vi är många som kan ha och haft

Ibland kan vi hamna i svackor och bara trampar runt i gamla vanor. Och där har jag varit nu. Men att ha ups and downs är något som man till slut kommer upp ur. Och jag ska upp !

Visst har jag tagit hand om dom där vanliga vardagsrutinerna som man gör, men allt som jag tycker är kul har legat nere. Och tyvärr dom där viktiga sakerna som jag måste ta tag i.

Ups and downs

Så nu har jag varit uppe och gjort mig iordning för att känna mig lite mer uppåt – lite färg i ansiktet och lite ögonbryn har det fått bli. För är det något som jag inte har naturligt så är det ögonbryn och att vara mörkhårig och inte ha ögonbryn på sig när man går ut gör att man ser ….. konstig och sjuk ut. Ha ha !

ups and downs

Mina gladiolus som jag köpte häromdagen har börjat slå ut. Jag hade inte en aning om vilken färg dom var i när jag köpte dom men vad gör det. Jag älskar gladiolus.

Ups

Innan jag tar tag i dom saker som jag verkligen måste ta tag i ska jag åka till affären och handla lite saker jag inte handlade häromdagen. Sen blir det en tur till mamma och hjälpa henne med en dusch innan hon ska på återbesök till St Göran och förhoppningsvis få bort sitt gips.

Vi ska också förbereda lite inför mammas lunch imorgon. Maten är redan klar då vi gjorde den för två veckor sedan. Mamma gjorde ju illa sig och åkte till sjukhuset när den skulle ätas så jag frös ner den.

För att komma igång

Något som jag tycker är härligt och kul är att baka. Det gör mig på bra humör, jag kopplar av och får energi. Och det ska jag börja med när jag kommer hem från mamma.

Så jag ska göra ananaspaj i portionsformar som jag kan ta med imorgon till mamma och hennes lunch. Kommer nog att göra några extra till Christer och mig.