Helg, Vardagsliv

Helgen

Det har varit en ganska lugn helg

Christer och jag hade inget planerat i helgen utan tog den som den kom. Och det var ganska skönt. Ananaspajen käkades upp också.

Jag tog en sväng hem till mamma på lördag förmiddag. Hon fick lite mat som blivit över från Christer och min middag på fredagen. Den blev riktigt god och då tyckte jag att mamma skulle få smaka också då jag vet att hon aldrig skulle ställa sig och göra i ordning den själv.

Vädret var skönt och det blev lite fix i trädgården på dan. Jag hade köpt några ljungkrukor som jag bland annat satte i krukorna på altanen.

helgen

Och i går bestämde Christer och jag att jag skulle köpa två stycken till och sätta i dom andra krukorna som sitter vid grinden.

Helgen

Lördagskvällen blev lugn så vi vaknade ganska tidigt på söndagen och åt en större frukost.

Lite tomater blev plockade och Christer och jag åkte ut en sväng. Vi skulle köpa filter till kaffemaskinen och det slutade med att vi också köpte två trådlösa högtalare som vi ställde i kök och vardagsrum för seriekoppling. Men det var lättare sagt än gjort.

Högtalarna skulle kopplas in via Google Home och hur vi än gjorde så hittade inte högtalarna vår wifi. Och när dom väl gjorde det så stängdes dom av efter en stund.

Jag tog ut hundarna i trädgården då Christers humör inte var det bästa. Han satt med dom där högtalarna i flera timmar. Ha ha ! Men helt plötsligt så kom han ut när jag pratade med vår granne Petra att han hade fixat det. Så nu kan vi lyssna på musik i huset bättre än vi kunde förut.

Denna vecka

Idag är det måndag och jag har varit uppe och tvättat av mig. Klockan är drygt nio och vid tio ska jag vara hos mamma. För vid halv elva så kommer terapeuterna till mamma så jag måste öppna dörren till dom. Men det passar bara bra för jag ska skjutsa Nathis till Kista. Hon ska ta sin andra spruta.

Jag ska tillbaka till Kista imorgon på intervju. Det blir intressant. Får se vad det innebär och vad dom har att erbjuda.

Sen på onsdag kanske jag ska vara modell igen åt Lin som utbildar sig till frisör. Annars blir det nästa vecka.