Vardagsliv

Usch

När man är mörkhårig

Jag var ljushårig tidigare och då syntes det inte lika mycket. Men nu när jag åter igen är mörk så syns dom där grå mycket mer. Usch ! Ha ha !

Usch

Den färgbomb som jag provat täcker inte dom grå så idag fick ett hårspänne hjälpa mig att dölja det värsta.

usch

Jag har varit hårmodell åt en tjej som håller på och utbildar sig till frisör och nästa vecka är det dax igen att få lite klipp och ny färg. Så jag får göra det bästa av det tills dess.

Så idag får det bli så här !

Kolla ögonen

Jag ska snart sätta mig i bilen och åka iväg till Vällingby. Mina linser är snart slut och jag behöver beställa nya. Men innan jag gör det så vill jag kolla så att jag har rätt styrka på dom eller om dom behöver uppdateras.

Sen blir det lite handling till mamma och mig då jag inte gjorde det igår. Jag var ju på Kistamässan då och sökte jobb. Och som vanligt när det gäller mig – jag vill veta NU. Ha ha ! Men jag antar att man snart får veta något för i oktober är det första evenemanget inbokat på mässan och jag antar att dom behöver personal då. Vi får se !