Inlägg

Mint eller menthol ?

Sponsrat inlägg i samarbete med Click of Taste

Mint eller menthol

Jag har sett sånna här smakkort eller aromakort i en affär tidigare, men har inte lagt så mycket mer på det. Dom fanns i en smak och inget mer och kostade en hel del. Men nu såg jag dom här smakkorten som finns i fem olika smaker och då drog jag ögonen till mig.

Dom som känner mig privat vet att jag röker och har då köpt cigaretter med antingen mint eller mentol smak. Men sen fick dom inte sälja dom längre. Så nu har man fått välja ett annat alternativ.

Smakkort

Jag vet att Click of Taste inte skriver rent ut att man kan använda dessa smakkort till cigaretter utan skriver att man kan “smaksätta torra produkter”. Men jag tycker att det här är lite intressant och ska gå in och beställa.

Dessutom finns både mint och menthol att beställa.

mint eller menthol

Smakkorten finns i fem olika smaker och ligger i 1-pack för 9,90 styck. Men dom finns också i tre olika fler – pack där man kan välja nån utav smakerna som finns på korten.

Man tar helt enkelt ett smakkort och lägger det i sin förpackning och stänger locket så smaken stannar kvar och inte försvinner. Sen väntar man minst en timme så smaken sprider sig. Och vill man ha det bästa resultatet med mycket smak så väntar man upp till tre timmar. Det beror ju helt på hur stark smak du vill ha

Små bollar

Men Click of Taste har inte bara dom där smakkorten utan också Click bollar. Dom finns i fler smaker och ligger i 100 st bollar i en förpackning.

mint eller monthol

Och har du lika svårt att bestämma dig vilken smak du vill ha så finns det en förpackning med 14 smaker i och du slipper klicka i och ändra dig.

Eftersom det ligger 100 stycken i en förpackning är det lite pilligt att ta ut dom och placera dom där du vill ha dom. Men det följer med en “pinne” som du först använder för att göra ett litet hål i det du ska smaksätta. Sen vänder du på pinnen och du ser ett litet rör som du plockar upp din kula med och trcker ner i hålet du gjort. Sen är det bara att trycka på bollen och smaken sprids.

Bollarna innehåller vegetabiliskt olja, livsmedelstillsatser och smaksättning så dom är i kvalitet av livsmedel.  Så lägg undan dina bollar så inte barn eller djur kommer åt dom. Gärna svalt.

Click of Taste

Så gå in och titta runt på sidan vad som erbjuds för smak. Jag tycker alla smaker verkar fräscha.

Är du extra nyfiken och vill ha din / dina smaker fort ska du beställa innan klockan tre för då skickas dom samma dag. Och det gäller på vardagar. Men beställer du efter klockan tre får du vänta upp till tre dagar innan det dimper ner i brevlådan. Och det kan man ju stå ut med.

Beställer du dessutom frem produkter så får du den billigaste gratis. Och har du kommit upp till 499 kronor så får du gratis frakt. Annars kostar det 35 kronor.