Handling, Lördags-shopping, Vardagsliv

Lördagstripp

Lite egentid

Christer var trött i går då det var fredag och jag var totalt tvärtom och satt framför datorn och tv tills klockan 2 i natt / morse. Vad säger man egentligen ? Natt eller morgon ? Men det var ganska skönt då jag ibland gick ut på altan och det var totalt lugnt och tyst ute. Och efter att också ha tittat runt på Instagram bestämde jag mig för att ta en lördagstripp till Barkarby och Dollarstore.

Lördagstripp

Även om jag gick och la mig efter klockan 2 i natt eller hur man nu ska säga så vaknade jag vid 7. Snurrade runt lite i sängen men låg kvar och bara myste tillsammans med Lillan som bara älskar att sova i sängen. Ha ha !

Christer och jag brukar titta på nyheterna i sängen på helgen och det gjorde vi även i morse innan vi gick upp.

Vid halv elva åkte jag iväg till Barkarby som jag redan bestämt och åkte till Dollarstore. I deras händelser på Instagram hade jag sett att dom tagit in “Diamond painting” som jag gjort en hel del av. Jag var nyfiken på och se storlek och vad det var, men det var inget för mig. För små och inget motiv som passade mig.

Men sen skulle dom också ha sånna där bomullspinnar eller vad jag ska kalla dom som man kan sätta i en vas.

lördagstripp

Jag köpte faktiskt 4 stycken för att få många bollar. Tycker ni att man bara kan ha dom till vintern / julen eller kan man ha dom året runt ? Jag är lite kluven där och hoppas att ni kan säga vad ni tycker.

Morgonrock

När jag var “större” eller ska jag rent ut sagt säga tjockare – ingen ska ta illa upp nu om ni är större.  Så köpte jag en morgonrock. Den är rosa och har hängt med i hur många år som helst. Den älskar Lillan att ligga på i vår säng nu när det börjar bli kallare på kvällarna.  Och jag ser för hemsk ut i den då den är hur stor som helst.

Dollarstore hade morgonrockar för 149 kronor och jag kände på dom och dom är i ett sånt där material som är så mjukt och skönt så man vill gosa in sig i det.

Jag köpte faktiskt en ny då den var lång och skön och fanns i flera färger. Sen hur jag ser ut på kortet nedan ber jag om ursäkt för. Jag ville bara prova den när jag kom hem. Ha ha !

lördagstripp