Arbetslös, Pyssel - hemma, Vardagsliv

Intervju

Den första intervjun

Efter att ha mått upp och ner nu ett tag så sa tom Christer till mig att han märkt utav det. Han satte verkligen spiken rätt och sa : du gör allt så stort hela tiden av allt. Se till att ta hand om dig själv först och främst. Och det ska jag göra idag och börja med min första intervju.

Höststädning

I går var jag hemma hos mamma en sväng först på morgonen. Jag hämtade upp Nathis och åkte till Kista då Nathis skulle ta sin andra spruta.

När jag kom hem började jag städa på altanen och trädgården. Nu är hela altanen höststädar och alla blommor som ska sparas är intagna och vissa är kastade.

intervju

Intervju

För ett tag sedan så sökte jag jobb på Kista mässan. Varför inte söka något helt nytt område ?! Dom sökte både det ena och det andra så jag chansade. Jag fick en bekräftelse att jag sökt och det är jag glad över.

Sen fick jag ett mail om att jag gått vidare och att dom skulle höra av sig och det gjorde dom i mitten av augusti. I slutet av augusti skulle dom återkomma med mer information när alla kommit tillbaka från sina semestrar.

Så….. nu ska jag till Kistamässan idag klockan tolv. Det är tydligen något grupp som ska samlas och vi ska få en gemensam information med mässchefen. Sen blir det individuella intervjuer.

Är jag nervös ? JA ! Självklart !

Jag hoppas att det inte bara finns jobb som att “ta emot” besökare till mässan när evenemangen är utan något mer som det stod i själva annonsen. Men vi får se !

Jag ska göra lite annat nyttigt idag och sen duscha och försöka se till att jag ser så trevlig ut som möjligt. Jag kommer vara mig själv och ge mitt bästa.

Hoppas ni håller tummarna för mig !