Naglar, Vardagsliv

Naglar och hår

Nytt och fräscht

I måndags var jag iväg och fixade till mina naglar. Och idag ska jag åka iväg och fixa till mitt hår. Så nu är snart både naglar och hår fixade och man känner sig fräsch ! Ska man ut i naturen vill man också vara fin från topp till tå.  För jag vill alltid vara fin vare sig jag ska till mamma, ut och äta eller använda mig utav luftgevär hos PN Jakt eller fiske beroende på vad jag har lust med.

Naglar

När jag var och fixade mina naglar i måndags hade jag inte en aning om vad jag skulle ha för färg. Jag brukar ha några färger i tanke, och ibland brukar det bli någonting helt annat.

Men denna gång var det totalt tilt i huvudet. Efter lite diskussion med hon som gör mina naglar så kom vi överens om att jag skulle ta färg med magnet. Nu gällde det att välja färg också.

Såg en mörkgrön färg som jag tyckte var snygg, men den var så klart slut. Ha ha ! Men det är tur att dom är utbildade och vet hur man får fram en mörk grön färg ändå. Mörkgrän är bra när jag ändå ska ut i skogen med mina hundar och koppla av över friluftslivet.

Så här är resultatet.

naglar

Hår

Och nu sitter jag i startgroparna med att snart åka iväg till Upplands Väsby. Jag har tidigare varit hårmodell till Lin som går frisörutbildning. Även Lin är intresserad av friluftslivet och även hon kommer säkert följa med någon gång när vi ska på jakt eller fiske tillsammans. Vi jobbar ändå på samma portal. Kommer ni ihåg hur jag såg ut sist när jag kom därifrån ? Om ni inte gör det kan ni se det inlägget om ni kollar runt i bloggen med både före och efterbild.

Mamma

Idag ska mamma få ett läkarbesök så får vi se om dom kan kolla upp varför mamma ramlar och hon känner sig så svag. Jag har pratat med sjuksköterskan i flera omgångar denna vecka och det är jätteskönt att man kan ha så bra kontakt med dom som tar hand om mamma. Ni som har föräldrar i min mammas ålder som är 70+ vet att dom inte vill störa eller vill inte behöva ta hjälp. Men nu har mamma insett att det är dax för att slippa inte har orken.

Så nu håller vi tummarna att allt ordnar sig till det bättre ! För då kan även min mamma följa med mig och Lin ut i skogen och både ut på jakt, jogging, segla eller fiska.