Arbetslös, Mamma, Vardagsliv

Dax att andas

Ni som känner mig privat…

… vet att jag tänker mycket på mina nära och kära. Och på sista tiden har jag “lagt mig själv åt sidan” då det har varit mycket med mamma. Men nu är det dags att börja andas. Det känner jag tom själv.

Jag har haft samtal med vänner – ni vet vilka ni är . Och jag uppskattar självklart att ni säger åt mig på skarpen. Jag vet att jag ska tänka på mig själv mer och inte gå över gränsen. Och nu när jag fått en bra kontakt med mammas sköterska och berättar allt för henne så har jag faktiskt släppt massor.

Andas

Mamma ramlade i går på kvällen. när hon skulle gå till diskhon med sin tallrik efter maten och som tur var så gjorde hon inte illa sig.

Men hon trillade även imorse och var nog inte riktigt vaken när hon gjorde det heller då hon var lite förvirrad och var kvar i sin dröm – att jag, mamma och Bengt var ute och plockade kantareller.

andas

Efter att ha varit hemma hos mamma tidigt imorse när hon ramlat åkte jag hem. Jag tog med Under ut på en promenad. Jag kände att jag behövde rensa huvudet och andas lite i lugn och ro.

andas

Andas

Vädret var underbart. med. klarblå himmel och sol och Under och travade på bredvid mig hela vägen. Jag lyssnade på ljudbok och´kände hur jag slappnade av under hela promenaden.

Och Under tyckte nog att det var skönt att få en promenad själv med mig utan “dom små”. Så det här är någonting som jag kommer att fortsätt med.

Egentid

När jag kom hem tog jag mig en dusch och tog något att äta. För det hade jag inte hunnit innan jag åkte till mamma. Sen var det bara att bänka sig framför datorn och göra lite nytta.

Mailen började jag med och rensade, sen var det bara att söka jobb på alla sidor som jag bara hittade.

Onsdag

Imorgon ska jag åka iväg till Upplands Väsby igen. Dax för att vara hårmodell igen. Äntligen försvinner mina gråa hår och racerbana och jag slipper hårspännet.

Mamma ska få besök av läkare och sjuksköterska så får vi se vad som händer. Jag vet efter att ha pratat med sjuksköterskan att dom vill kolla upp mamma ordentligt nu.