Mamma, Vardagsliv

Modell

Nu har jag varit hår modell

Nu känner man sig fräsch i håret igen och jag slipper mitt hårspänne för att dölja dom grå mitt uppe på huvudet.

I går satte jag in en bild på mina naglar och idag blir det mitt hår.

Modell

Lin går utbildning för att bli frisör och jag är hennes modell. Det är jättekul ! Första gången jag var där färgade Lin min hårbotten i en mörk färg och sen längderna i en mer lila färg.

Vi tänkte göra samma sak denna gång, men Lin fick reda på att på slutprovet ska håret vara i en färg från rot till topp. Så vi fick tänka om lite. Det blev en färg åt det aubergine hållet. Och på den första bilden här nedan så syns det lite dåligt, men på den andra bilden som vi tog utomhus så syns färgen bättre.

 

modell

Lin ska ha ett delprov senare där hon ska formföna så igår tränade hon på det. Det var kul att se hur lockarna kom fram genom föningen. Jag ska tom prova själv nån gång när jag har tid. Ha ha !

modell

Här ser man färgen mer hur den ser ut !

Mamma

För er som följer min blogg och hur mamma mår så skulle hon få ett läkarbesök i går tillsammans med hennes sköterska. Jag frågade mamma flera gånger om jag skulle avboka hårmodellandet så att jag också kunde vara på plats. Men hon ville att jag skulle åka.

Under tiden jag blev klippt så ringde sjuksköterskan och dom såg hur mamma mådde. Så det slutade med att dom ringde efter en ambulans för att få in mamma till Sankt Görans sjukhus. Hon behöver verkligen kollas upp då hon är så pass svag just nu.

Prover är tagna och hjärtat kollat och nu ligger hon på medicin avdelningen.