Mamma, Vardagsliv

Kunde inte låta bli

Jag tog fram dom redan i går

I går skrev jag att jag hade lite egentid och var och handlade lite. Jag handlade då några tallrikar som jag tittat på ett tag och som jag tänkte ta fram i kväll. Men jag kunde inte låta bli och tog fram dom redan i går  till middagen.

låta bli

Låta bli

Här är tallrikarna som är mörkgråa. Dom finns på Rusta och det finns också en mindre modell till. Dessutom finns det några skålar i två storlekar.

Innan middagen i går så fick jag ett ryck och städade i en liten hög som jag inte tagit tag i. Helt otroligt så låg där ett presentkort som jag inte utnyttjat. Jag fick ett presentkort på Cervera när jag slutade så idag ska Christer och jag åka dit och titta vad vi kan hitta på.

Kan man ha för få ?

Jag städade också bland mina kokböcker som legat hit och dit och jag hittar ingenting. Nu är det lite mer ordning,

Mamma

Mamma och jag försöker få tag i varann via telefon och jag vet inte vad det är för fel för det går inte att ringa. Eller ringa går ibland, men vi hör ingenting i telefonen. Antingen så har mamma tryckt på någonting eller så är det alla apparater runt omkring som gör att det inte funkar.

Sms går för det mesta så vi “pratar” med varann den vägen.

Mamma ville i går morse åka hem då hon kände sig rätt pigg. Men efter att ha fått gå upp ur sängen och in i duschen förstod hon att hon inte riktigt mådde så bra som hon trodde.

Hon kommer att få ligga kvar på sjukhuset under helgen och så får vi se vad som händer nästa vecka. Om hon kommer hem eller om hon hamnar på Bromma sjukhus några dagar först för att kolla vad hon behöver.