Mamma, Vardagsliv

Mycket fokus

Planerande

Efter att mamma somnade in för 6 dagar sedan är det lite snurrigt i huvudet. Jag ser till att ha att göra hela tiden för att slippa tänka. Och det går faktiskt bättre än vad jag trodde. Och just nu är det stort fokus på att fortsätta framåt.

fokus

Fokus papper

I går satt jag hela dan och ringde runt till en massa företag där mamma haft prenumeration och annat. Vissa var lätta, men vissa gjorde allt väldigt komplicerat. Men nu är det mesta gjort i alla fall.

Sen ska det tänkas på allt annat som ska göras också och jag fick info från ett företag att dom fått info från Skatteverket om att mamma avlidit. Så allt är på rullning nu.

Dödsfallsintyg, bouppteckning och begravning står på listan nu.

Fokus lägenhet

Och mitt i allt så ska mammas lägenhet tömas, fixas och sedan säljas. Men försäljningen tar vi lite senare. Allt annat är viktigare, men jag åker en stund varje dag till lägenheten och går igenom allt. Det är ganska skönt att ta lite i taget.

Arbete

Jag vet inte om jag har berättat det, men i fredags fick jag ett samtal från ett bemanningsföretag som har hand om personalen på Kistamässan. Och där har jag nu fått jobb !

Jag sätter in pass på en sida så jag kan bestämma hur ofta och under vilka tider jag vill jobba efter vad dom satt in för pass,

Men jag har inte riktigt fått kläm på hur det fungerar och har skickat iväg ett mail. Får jag inte svar så får jag väl ringa för jag vill kunna sätta upp lite pass nu. Passen är från att vara samordnare, stå i garderoben, vara trängselvakt osv. Och det passar mig alldeles utmärkt just nu så jag slipper tänka så mycket. Ha ha !