Vardagsliv

Nya tag

Tog tag i helgen

Det är mer än vad man tror som måste fixas när någon anhörig inte finns med oss mer. Jag har gjort det mesta så nu är det nya tag.

I helgen släppte jag allt som hade med det att göra och vi fick en hel del gjort hemma.

nya tag

Nya tag

Lördagen bjöd på ganska fint väder så Christer och jag passade på att vara ute en hel del på förmiddagen. Vi åkte till lägenheten och hämtade nån kartong som jag lagt ner saker i och kollade runt lite inför fortsatt planering.

När vi kom hem städade jag altanen och såg till att allt var undanplockat. Jag tog fram filtar och plädar som man vill ha när det blir kallare kvällar.

Rabatterna fick lite rensning och gräset blev klippt.

nya tag

Helgen har sen fortsatt med tvätt och annat inomhus. Christer och jag åkte till Barkarby och köpte ny upphängningsanordning till en utav mammas tv apparater hon hade. Vi hade en i sovrummet som inte riktigt fungerade som den skulle. Så vi bytte ut den mot en som mamma hade.

Ny vecka

I dag är det måndag och ute är det riktigt höstväder. Grått, mulet och det regnar. Christer har åkt iväg och jobbat och jag har gjort mig iordning för att vara beredd att åka iväg.

I dag kommer dom från Sodexo och hämtar alla hjälpmedel som mamma har fått. På slutet blev det ju en del såsom rullstol, handtag vid sängen som inte hanns utnyttjas.  Men det finns en hel del andra hjälpmedel som också ska hämtas.

När jag ändå är i lägenheten ska jag försöka få lite gjort. Även om det inte är lika mycket att göra som jag hade när huset fanns kvar så är det ändå att göra.

Jag väntar också samtal från begravningsbyrån då jag pratade med en i fredags och dom skulle ringa kyrkan. Sen blir det planering av begravningen.