Vardagsliv

Så där ja

Bättre känsla

I måndags hade jag en sån där dag att jag inte visste var jag skulle börja, sluta eller vad jag skulle ta vägen. Det var nog en sån där dag då allt kom i fatt mig. Så jag hade en dag då jag bara va. Men i går vaknade jag och kände att nä, nu sätter vi fart igen – så där ja ! Man behöver inte gå all in om man inte vill utan ta lite i taget.

så där ja

Så där ja

I går fick jag en hel del gjort. Man – eller många – tror att planera en begravning är enkelt, men det är så mycket som behöver planeras. Och Michis och jag fick 99 % gjort i går. Nu är det mer smådetaljer som ska fixas, telefonsamtal och sen är nog allt klart.

Michis var ledig i går och kom över till mig. Jag tog fram papper och penna och vi stolpade upp vad som ska göras, vad som ska beställas och vad vi inte får glömma.

Jag tycker det låter lite fel med “inbjudan” till en begravning, men vi åkte iväg till Vällingby för att se om vi hittade något. Och det slutade med att vi fick in i en fotobutik och “gjorde” dessa kort. Butiken skrev ut dom och jag tog fram alla adresser till närstående. Jag hoppas att jag inte glömt någon.

Fortsätter

Onsdag redan och det är riktigt höstväder ute. Men idag fortsätter jag med allt. Nu sitter jag och planerar i vilken ordning det som ska göras ska göras för att få allt under kontroll.

Men det blir nog bra till slut.

Privata saker som jag också vill göra ska ju också göras, men tyvärr hamnar dom lite längre ner på listan då vissa saker måste ordnas efter en viss tid.

Jag tar det lugnt emellanåt och andas !