Arbetslös, Mamma, Vardagsliv

Inlåst

Inget rännande idag utan inlåst

Jag har ränna runt dom senaste dagarna och fixat med en massa saker. Jag har inte glömt bort mig själv och mitt mående och har också tagit en hel del pauser. Tagit det lugnt och bara varit, men idag ska jag hålla mig inlåst. Om det inte är något som är viktigt och dyker upp. Och det vet man ju aldrig.

inlåst

Jag kunde inte låta bli att sätta in denna bild från igår. Lillan och Robbi har verkligen lagt sig till ro och dom ligger ganska ofta så här. Men ni vet ju hur det är – när man tar fram mobilen för att ta kort så är det nån som flyttar på sig och man missar tillfället.

Inlåst

Jag sitter faktiskt fortfarande i morgonrock fast klockan är halv nio på morgonen. Jag ska ta och gå in i en dusch efter detta inlägg och ta en dusch, äta lite sen frukost och sen ta tag i mina privata saker som fått petas åt sidan.

Min mail tex. Eller mitt arbetssökande. Och där är det nog en del som undrar vad som händer och sker.

Arbete

Jag har fått jobb – timanställd – på Kista mässan. Ett lätt jobb som passar mig bra just nu när mamma har somnat in. Och jag har fått tre stycken pass i november då jag ska jobba på Comic con som trängselvärd. Vad det innebär vet jag inte riktigt, men det är väl för att kolla så det inte är för mycket folk på samma ställe typ.

Sen ska det bli kul att få sitt första pass på en sån utställning då jag kommer att få se en del kul – hoppas jag. Sen får vi se vad jag mer kommer att kunna få för nått. Jag hoppas att det blir lite mer i alla fall. För annars måste jag söka mig vidare.

Mamma

Eftersom det har varit mycket planerade inför mammas begravning där den närmsta familjen och bekanta  är “inbjudna” så känns allt rätt ok. Jag tror när begravningen är över så kommer allt komma ifatt.

Men jag tror nu att jag har allt under kontroll med begravning, papper, bouppteckning och koll på lägenhet. Styrelsen i bostadsrätten är informerade och jag pratade igår med ordföranden så att dom vet vad som är på gång.

När allt inom pappersarbete, bank och lägenhet är klart kan man börja känna hur allt är. Jag kan komma på mig själv på mornar och kvällar när jag väntar på att mamma ska ringa och säga att hon vaknat eller ska gå och lägga sig. Eller när jag vill ringa henne och berätta något jag gjort eller sett.