Vardagsliv

Ny vecka och nya utmaningar

Då tar vi tag i den nya veckan

Måndag och ny vecka. Vad ska hända denna vecka ?

vecka

Efter en dusch och nytvättade kläder så känner man sig som folk igen. Och klänningen med polokrage som jag har på mig är riktigt skön. Jag handlade den i Vällingby för ett tag sen i en ny outlet butik.

Och till Vällingby ska jag snart åka igen. I dag är det dax att få lite ny färg på naglarna och denna gång ska jag ta nån höstfärg. Jag ska också gå förbi banken med tre räkningar som ska betalas från mammas konto. Jag ska tydligen bara kunna ta med mig dödsfallsintyget tills bouppteckningen är klar.

Och för att bouppteckningen ska bli klar måste jag få papper från banken som ska skrivas i. Och det tänker jag fråga dom om på en. gång. Kommer det ut automatiskt eller måste man “be” om det ?!

Vecka

Jag har inget mer planerat i veckan. Jag ska se till att packa ner det som jag vill ha från lägenheten så är det första steget avklarat.

Christer och jag var där i lördags och planerade lite och fåtöljerna som mamma har tänker vi ta hit till oss. Fixa till Nathis rum lite mysigt och ta bort soffan som står där just nu. Vi kallar det fortfarande Nathis rum då hon har saker kvar i rummet. Hon bor ju hos sin pojkvän i Hässelby strand – inte långt ifrån mammas lägenhet. Men man vet ju aldrig vad som händer med dom där ungdomarna. Ha ha !

Ett hörnskåp ska hit också som jag ska måla vitt. Jag har ju redan målat ett utav skåpen som mamma hade i huset. Sen får vi se hur det blir med dom andra möblerna. Först ska allt från skåp och lådor fixas, packas och kollas.

Men nu är det dax för mig att släppa ut hundarna i trädgården och sen bege mig till Vällingby. Ha en superbra dag !