Naglar, Vardagsliv

Nya naglar och pyssel

Ny färg i höstfärger

I går var jag i Vällingby och på en  Salong och fixade mina naglar. Och denna gång visste jag vad jag skulle ha för färg. Jag ville ha en höstfärg och det älskade mamma. Så nu kommer jag att ha en färg mamma tycker om i fyra veckor och dessutom på begravningen. Så igår blev det både naglar och pyssel gjort.

Naglar

naglar

Det är lite svårt att ta kort så att färgen verkligen syns, men den skimrar både i lite brunt lila och glittrar. Jag kan inte riktigt säga vad det är för färg. Den heter säkert något, men jag glömde fråga. Jag har så fina naglar att jag kan inte städa hemma när jag känner mig fin. Därför anlitat städhjälp i stället genom hemstädning så att jag själv kan få göra annat som tex att pyssla och ta hand om mig själv. Vissa lägger pengar på resor och jag lägger pengar på hemstädning vilket jag tycker är superviktig. Ju rikare jag blir desto mer hjälp kommer jag att anlita.

Det är så kul med skönhet och pyssel så städningen får någon annan person sköta. Jag älskar att bara vara hemma och koppla av medans någon annan gör grovjobbet som jag aldrig orkar med.

Pyssel

Efter att jag fixat mina naglar gick jag till banken som mamma hade och lämnad in tre räkningar tillsammans med dödsfallsintyget jag fått. Boupptäckningen är ju inte klar än då jag väntar på lite papper som måste komma först från banken.

Jag åkte till mammas lägenhet och fixade det sista som skulle packas ner och som ska hem till oss. Och två kartonger fick jag med mig också. Och jag kom faktiskt på en smart sak för att slippa bära kartongerna – jag tog bort själva “påsen” på dramaten och använde den som en liten pirra. Sen kunde jag bara få ner två utav kartongerna till bilen som jag kört fram till huset.

Tisdag

I dag var en sån där dag igen när jag egentligen inte fick så mycket gjort. Jag tog tag i kartongerna som jag tog hem igår. Sen åkte jag till mammas lägenhet igen och hämtade två stycken till kartonger som jag också tog tag i.

Senare på eftermiddagen när Christer slutat ringde han mig och vi träffades vid lägenheten. Jag har sen tidigare lagt ner mammas kläder i säckar och dom vill jag inte slänga utan ge bort. Och vi har fått en reklamlapp i brevlådan där dom ska komma imorgon och hämta kläder och annat som man vill ge bort. Så påsarna ligger nu i Christers bil och dom tar vi fram imorgon bitti och fäster lappen på.