Mamma, Vardagsliv

Fortsätter vår tradition

Varför sluta med något man påbörjat – tradition

Innan mamma åkte in på sjukhuset på slutet hade mamma och jag påbörjat en tradition som vi skulle fortsätta med. Det var att varje vecka när jag handlade mat åt oss också köpa säsongsblommor åt oss att ha i vas.

Tradition

Jag har inte köpt några blommor sen tre veckor tillbaka och i morse och när jag vaknade så kom jag på detta. Så efter att ha kollat vad som behövde handlas hem och fixat lite så åkte jag och handlade. Jag hittade inte någon perfekt bukett som jag ville ha och dom större var så dyra så jag köpte lite blommor och gjorde en egen bukett. En riktig höstbukett !

tradition

Tulpaner, nejlikor och höstlöv !

När jag ändå var ute och åkte passade jag på att besöka lite fler butiker. Och fick hem både mer mat till fåglarna, tandkräm, grönsaker till sallad och lite annat smått och gott.

Så nu är småärenden gjorda och jag är hemma igen. Självklart är det något man glömmer när man är ute, men det finns ju fler dar och säkert mer att handla.

Fortsätter hemma

Jag ska nu fortsätta och fixa lite här hemma. Jag har ju rensat det mesta i mammas lägenhet och tagit hem en del. Och dom ska ju också få plats i skåpen. Ha ha ! Men jag har faktiskt också bytt ut en del saker. Och sen ska både Michis och Nathis få kolla på det jag lämnat kvar i lägenheten m det är något som dom vill ha.

Nathis rum här hemma ska få bli ett litet mysigt extrarum / gästrum med mammas fåtöljer i bla.

Nått som jag faktiskt är nöjd över så är det dessa två krukor jag tagit hem och fyllt med lecakulor. Och att blommorna som nu står i dom är likadana.

Gomiddag för hundarna

I kväll ska alla hundar få en gomiddag. För i går fyllde Lillan 4 år och idag fyller Robbi 6 år !