Mamma, Vardagsliv

Ibland måste man ta distans

Fokus

Dom senaste dagarna har jag varit ute på sociala medier, läst, tryckt på gilla knappar och tittat runt. Men jag har inte varit inne och skrivit något själv. Ibland måste man ta distans och det är inte för att jag är ledsen eller arg. Utan för att det egentligen inte hänt något speciellt utan bara mina vardagliga saker. Och hur kul är det att läsa om varenda dag. Ha ha !

Distans

Men nu känner jag att jag kommit lite mer på fötter och kan sätta mig ner och njuta och ta det lite lugnt. Eller lugnare i alla fall.

distans
Höststjärna som jag köpt på Lidl idag !

I dag har jag suttit framför datorn hela förmiddagen. Jag har kontaktat en del företag som jag behövt både för min egna del och för mammas.

Prästen till begravningen har fått ett mail med lite önskemål och honom ska jag träffa på fredag och gå igenom det sista.

Jag har tagit fram smala band som jag ska använda till handbuketterna som jag ska lägga ut i kyrkan.

Ja, det har varit en hel del pyssel här hemma idag på förmiddagen !

Jag åkte iväg till Vällingby och besökte mammas bank och några räkningar som jag betalade. Stannade till vid korvkiosken och köpte en korv med bröd och tryckte i mig. Ha ha ! Sen blev det också en sväng till lägenheten där jag organiserade lite. Och det blir ett till imorgon och då vet jag vad som ska sparas, vad som ska återvinnas och vad som ska kastas.

Det blir ju en hel del “mamma” saker som ska göras nu ett tag framåt tills begravning och lägenheten är fixad.

Jag har fixat i ordning vårt arbets- / hobbyrum och i kväll ska jag sitta ner och gå igenom och rensa bland massa papper i lugn och ro. Har några saker att göra på datorn också som jag ska ta tag i. Men det blir efter middagen som idag blir panerad / utbankad fläskfilé med potatismos och krämig sås.