Pyssel - hemma, Vardagsliv

Listor

Man ligger och funderar på kvällarna

Godmorgon ! Klockan är mer än godmorgon här i huset i alla fall. Vi vaknade av att Lillan ville akut ut och det är inte vanligt, men det var skönt att komma upp strax före fem. Även om jag gick och la mig vid 1 och låg och tänkte på listor innan jag somnade.

Listor
Hann med en bild på månen innan den gick i moln kl 5

Listor

I går berättade jag att jag mådde så mycket bättre och trodde då att jag skulle vara trött efter dagen. Men inte då. Men det var en jättehärligt känsla. Så när jag gick och la mig fortsatte jag att tänka. Och fick då idén att skriva några listor. Inte bara på det jag vill / ska göra på dan utan på sånt som jag inte ska glömma eller planerar att göra.

Började morgonen med att ta fram datorn och tänkte kolla vilken / vilka listor som var bäst för att ha på datorn, men började rensa en massa på datorn istället. Och nu ligger datorn på laddning så då passar jag på att gå och duscha.

Vad använder ni för listor ? Ge mig gärna lite förslag !

Lista i dag

Ja, vad har man att göra i dag ? Jag har några ställen eller företag som jag ska kontakta när det gäller mamma. Det börjar komma brev till dödsbot där dom frågar och vill ha svar. Sen blir det ett samtal till banken då dom sagt att jag ska höra av mig om jag inte fått papper ifrån dom i början av denna vecka. Och det har jag ju inte.

Sen tror jag att jag ska ta tag i mitt baksug. Fick ett recept igår av Sandra som såg så goda ut. Och Christer uppskattar alltid att det finns nått fikabröd när han kommer hem från jobbet och tar en kaffe.

Nu in i duschen och så återkommer jag !