Vardagsliv

När man känner mig

Det finns människor i min närhet som verkligen känner mig ❤️

Fredag och jag har gått runt på hela nedervåningen och tänt ljus nu när det är mörkt. Vädret idag har varit underbart med klarblå himmel och sol även om det har blåst för fullt. Jag har haft en bra dag där jag både träffat en nära vän som jag inte träffat på länge och sen ett besök i kyrkan och träffat prästen inför begravningen på tisdag. Och att ha vänner som känner mig är underbart.

känner mig

Jag skrev igår om att jag ville ha tips på listor, men det har jag inte fått nån respons på så där letar jag fortfarande. Om du inte kan ge mig några nu !

Mina nära känner mig ❤️

Jag har idag träffat en nära vän som jag känt sen våra barn gick i skolan. Det är egentligen rätt kul för Michaela som är min dotter och Ciccis dotter Jennifer gick i samma klass i skolan. Dessutom är Cicci sambo med Kenneth som gick i parallellklassen till mig i högstadiet.

Cicci och jag träffades påminner skolans alla möten och började umgås privat då vi inte bor så långt ifrån varann. Sen fick Cicci barn nummer två och när hon fick barn nummer tre fick jag nummer två. Kul information va ?! Men det roliga var att våra sista barn gick sen i samma klass. Upprepning nummer två!!

Och idag träffades vi och umgicks lite i lägenheten och Cicci fick med sig lite vinglas som varken jag eller mina barn ville ha. Vi har dom vi behöver och barnen behövde inte fler. Så det är självklart att jag vill att mina nära ska få dom istället för att ge bort till välgörenhet där jag inte vet var dom hamnar.

Jag fick då denna jättefina slickepott av Cicci och det är verkligen jag ! Den är både fin och orden på den är underbar ! Jag älskar den Cicci ❤️

Ni som känner mig

Som privat person är jag väldigt öppen av mig. Och jag har blivit det mer och mer ju äldre jag blir. Jag känner att jag vill leva i nuet och inte ångra någonting så jag är öppen när det gäller det mesta.

Och idag träffade jag prästen som ska hålla i begravningen och han sa “tack för att du delar med dig av detta till mig när det gäller din mamma”. Jag vet inte om dom alltid säger så men jag hade ett jättebra samtal med prästen och jag tror att det kommer att bli en jättefin begravning på tisdag.

känner mig

Jag vill önska er en härlig fredag och helg !