Pyssel - hemma, Vardagsliv

Så skönt

När allt är undanplockat

Häromdagen så storstädade jag nästan hela huset och det gör att inget ligger framme heller. Hur skönt är inte det ?! Allt ligger där det ska och då blir allt så mycket lättare när man tar fram något. Det är så skönt.

Christer och jag åkte till Barkarby vid drygt kl 10 och vi var inte ensamma med att vilja vara ute tidigt. Parkeringsplatserna var nästan fulla. Men vi skulle inte gå runt i butikerna utan bara köpa ny belysning på Rusta – en påbyggnad till den vi har.

Jag passade på att titta om dom hade påbyggnaden till belystnings-nätet jag köpt tidigare, men den sorten fanns inte. Så vi får se vad vi gör med det.

Skönt

Så nu lyser det runt hela trädgården då Christer satte upp slingan runt resten av trädgården. Nu ser man något när man går ut på kvällen och det är inte kolsvart.

skönt

Jag har sagt att jag skulle baka muffins nu sen i fredags, men det har inte blivit av pga olika anledningar. Men nu blev dom äntligen bakade. Det blev en påse in i frysen också.

Måndag

I morgon ska jag fixa det sista till begravningen. Det är inte mycket, men kaffe, mjölk och lite småsaker blir det. Sen får vi se vad dagen erbjuder. Jag har inget mer inplanerat i alla fall. Jag måste kolla vad jag ska ha på mig också på begravningen.

Resten av veckan har jag inget planerat. Jag tar en dag i taget. Nu vill jag bara att mammas begravning blir så bra som möjligt först.

Jag kanske ska ta och ta tag i min betong som jag har längtat efter. Göra någonting som jag tycker är kul. Man måste få ha några sånna stunder också och inte bara tråkigheter, stress och planering.

Rusta

Snart är det dax…..