Arbetslös, Mamma, Vardagsliv

Dagen före

Man kanske bara ska va

Måndag igen och dagen före mammas begravning. Det finns alltid en massa måsten som man måste göra, men idag kommer jag inte göra någonting. Jag kommer att ta dagen som den kommer och bara va. Jag tror att det kommer att behövas.

dagen före

Dagen före

Visst måste jag åka ut en sväng och handla lite av det som ska finnas på begravningen i morgon. Men alla dom där andra måsten tänker jag lägga åt sidan.

Att sitta och söka jobb på sidor, känna stress av att inte hitta något som passar just mig då man i min ålder tex inte vill behöva åka 1 timme till sin arbetsplats. Att inte jobba häcken av sig utan ha en inkomst och kunna lämna jobbet utanför hemmet.

Behöver nya serier

Jag är ju både en morgon människa, men även en kvällsmänniska hur knäppt det än låter. Men jag har aldrig något problem med att gå upp tidigt. Har jag satt mobilen för väckning en tid så går jag direkt upp utan att snooza. Jag fick tom googla fram hur det stavas. Ha ha !

På kvällarna när vi ska gå och lägga oss, eller rättare sagt när Christer går och lägger sig, som brukar vara allt emellan 22 – 00 så är jag fortfarande pigg. Antingen sitter jag kvar uppe en stund om jag håller på med nått eller så tar jag med mig plattan upp i sängen och tittar på nått.

Men nu har jag kommit till ett läge där jag inte har någonting att titta på just nu.

Peppra mig gärna med olika serier på olika ställen !

Just nu tittar jag på You, men när den är slut så vill jag ju ha något annat att titta på.Dessutom tittar jag på det mesta. Förutom typ krig eller filmer med en massa monster.

Tänka på bilen får jag göra sen

Jag har också velat ta hand om min bil bättre, men det är nog något jag får göra sen tex bilvårdsprodukter och utbildning inom bilvård skulle också vara bra. Jag vill gärna sköta min bil själv och då kan det också vara värt med en bilvårdsutbildning som de har på sidan jag länkar till.