Mamma

Förevigt saknad

Du kommer alltid att finnas för evigt i mitt hjärta

I dag har vi tagit farväl av min älskade mamma ! Du kommer att vara förevigt saknad av många nära och kära och speciellt av mig ! Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta !

föreviga saknad

Förevigt saknad

Mamma

I dag har Jag, Christer, dina barbarnbarn, barnbarnsbarn och nära vänner och kära träffats för att ta ett sista farväl av dig ! Det blev många kramar, tårar och minnen som kom upp. Och många vänner till dig som träffades efter många år. Du kommer att vara evigt saknad av många av ditt evigt glada humör och omtanke om alla.

Jag älskar dig !

Saknad

evigt saknad

Ceremonin som vi hade var fin och rofull precis som jag ville att den skulle vara. Allt för dig ! Nära och kära vänner fanns vid din sida. Och du kommer att vara evigt saknad av många och vi kommer att ha många minnen tillsammans.

Våra sista timmar på sjukhuset innan du somnade in innehöll både tårar och skratt och du var sugen på både “kaffe och kaka” och ville baka en rulltårta med hallonsylt tillsammans med mig. Och det gjorde vi tillsammans på sjukhuset genom att vi vispade kakan tillsammans i våra händer.

Därför kommer vi på din dag som både var din födelsedag och den dag du somnade in äta rulltårta med hallonsylt !

Stort tack till alla som som kom

Efter en fin begravning med många tårar från alla intog vi tillsammans en stund med fika där alla kunde träffas. Prata om dig, Enar och alla minnen som fanns bakåt i tiden.

Nu är jag “ensam” – förutom min fina familj – och jag kommer att hålla kontakt med både din och Enars bekanta. Allt för att inte förlora era nära. Inte för bara er skull utan för min egen då jag träffat och känt dessa underbara vänner sen jag var liten.

 Allt runt omkring

Jag kommer att tacka begravningsbyrån för deras hjälp i kyrkan då dom hjälpte mig mycket med blommor, handbuketter och alla blommor som blev sända på din dag. Jag har tagit hand om blommor som pryder mitt hus nu runt omkring och som jag kan glädjas åt.

Prästen Jacob som verkligen lyssnade på mig när jag berättade om dig och talade så väl om dig var så bra. Förutom att det blev lite fel med musiken i kyrkan. Men det förklarade jag för alla.

Jag lovar dig

Det finns saker som du ville att jag skulle göra ! Och att du tjatade på mig att jag skulle fixa min tand som jag tappat så att jag kunde skratta, le och prata med folk utan att skämmas. Jag la det åt sidan för att jag ville ta hand om dig först, men nu ska jag ta hand om det. Inte bar för att du ville utan för att jag också velat det en lång tid.

föreviga saknad

föreviga saknad

föreviga saknad