Pyssel - hemma, Vardagsliv

Instängd

Jag kommer att hålla mig inne

I går hade vi begravning för min mamma. Dagen gick bra trots många tårar tillsammans med nära och kära. Men kvällen var värre och total kaos med känslor. Men i dag är det en ny dag och jag kommer hålla mig instängd. Inte för att jag mår dåligt utan för att bara va, småpyssla med det jag vill och ta nya tag, Jag mår mycket bättre i dag.

❤️ Tack för alla snälla och omtänksamma ord ❤️

Instängd

För tre år sedan när vi begravde Enar fick alla blomuppsättningar följa med hans aska till minneslunden. Men nu för tiden får dom inte läggas ut där och när vi hade begravningskaffe i går så tog vi in alla blomuppsättningar där vi satt.

När vi sedan skulle gå därifrån så fyllde vi bilen med allihopa så nu är hela huset fullt med blommor. Jag har ställt blommor i vaser och vattnat på dom blommorna som står i oasis. Så nu håller jag på att ställa ut dom för att kunna njuta av dom så länge som möjligt.

instängd

Denna hamnade i vardagsrummet på kistan

instängd

Denna hamnade i en vas i fönstret i vardagsrummet

Nu ska jag fortsätta att småpyssla lite under tiden jag har på serien “You” på tv’n. Jag har inte sett den tidigare och nu har det kommit ut en ny säsong så jag har börjat från början.

Ta tag i

Ute regnar det och då kan det också vara skönt att vara inne. Vem vill vara ute i regn och frysa ?! Ha ha ! Inte jag. Så först lite småpyssel och sen ska jag ta tag i lite saker jag har att göra på datorn. Den har legat utan laddning ett tag nu så den får ladda lite innan tangenterna ska få jobba lite.

Just det, jag måste kolla vad vi ska äta för middag också. Kolla vad som finns i frysen att ta fram och tillaga. Vi har ätit både korv, kött och igår helgrillad kyckling så jag måste komma på nått annat. Många tycker att det är tråkigt och jobbigt att komma på och laga mat, men det är nått jag har fått efter min mamma – vi kan stå i köket i flera timmar.